1. Pomoc w przyrządzaniu posiłków według ustalonego jadłospisu, zgodnie z normami i wymogami racji pokarmowych dla dzieci w wieku do 3 lat. 2. Obróbka wstępna produktów, w tym mycie, obieranie, krojenie warzy, owoców i innych produktów. 3. Przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznej (GHP), dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) oraz systemu HACCP. 4. Racjonalne wykorzystanie pobranych surowców żywnościowych do sporządzenia posiłków zgodnie z jadłospisem. 5. Pomoc w prawidłowym porcjowaniu i wydawaniu posiłków w wyznaczonych godzinach. 6. Przestrzeganie wzorowego porządku i czystości w pomieszczeniach kuchni, zmywaka i magazynów. 7. Mycie i konserwacja urządzeń kuchennych. 8. Przestrzeganie dyscypliny pracy, przepisów bhp i ppoż. 9. Przestrzeganie zasad i procedur dotyczących przetwarzania i ochrony danych osobowych oraz zachowanie informacji poznanych u administratora danych osobowych. 10. Wykonywanie innych czynności zleconych przez Dyrektora, wynikających z potrzeb placówki.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania inne:Wymagania niezbędne (formalne): 1. Obywatelstwo polskie. 2. Brak skazania prawomocnym wyrokiem za przestępstwo umyślne oraz brak wpisu w Rejestrze Sprawców Przestępstw na Tle Seksualnym. 3. Wykształcenie co najmniej zasadnicze zawodowe gastronomiczne/ średnie zawodowe gastronomiczne lub posiadanie kwalifikacji pomocy kuchennej potwierdzone kursem.Wymagania dodatkowe: 1. Posiadanie aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych. 2. Szkolenie z zakresu pierwszej pomocy. 3. Umiejętność samodzielnego organizowania pracy. 4. Stan zdrowia pozwalający na zatrudnienie. 5. Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku.
Miejsce pracy:Nowogród Bobrzański
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:od 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia:wynagrodzenie minimalne+wysługa lat