1. Przyrządzanie posiłków według ustalonego jadłospisu, zgodnie z normami i wymogami racji pokarmowych dla dzieci w wieku do 3 lat. 2. Przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznej (GHP), dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) oraz systemu HACCP. 3. Współpraca z osobą zatrudnioną na stanowisku intendenta w zakresie sporządzania tygodniowych jadłospisów. 4. Racjonalne wykorzystanie pobranych surowców żywnościowych do sporządzenia posiłków zgodnie z jadłospisem. 5. Prawidłowe porcjowanie i wydawanie posiłków w wyznaczonych godzinach. 6. Przestrzeganie wzorowego porządku i czystości w pomieszczeniach kuchni, zmywaka i magazynów. 7. Mycie i konserwacja urządzeń kuchennych. 8. Wykonywanie czynności związanych z systemem HACCP. 9. Przestrzeganie dyscypliny pracy, przepisów bhp i ppoż. 10. Przestrzeganie zasad i procedur dotyczących przetwarzania i ochrony danych osobowych oraz zachowanie informacji poznanych u administratora danych osobowych. 11. Wykonywanie innych czynności zleconych przez Dyrektora, wynikających z potrzeb placówki.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wymagania inne:Wymagania niezbędne (formalne): 1. Obywatelstwo polskie. 2. Brak skazania prawomocnym wyrokiem za przestępstwo umyślne oraz brak wpisu w Rejestrze Sprawców Przestępstw na Tle Seksualnym. 3. Wykształcenie co najmniej zasadnicze zawodowe gastronomiczne/ średnie zawodowe gastronomiczne lub posiadanie kwalifikacji kucharza potwierdzone certyfikowanym kursem. 4. Minimum roczne doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza. Wymagania dodatkowe: 1. Posiadanie aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych. 2. Szkolenie z zakresu pierwszej pomocy. 3. Umiejętność samodzielnego organizowania pracy. 4. Stan zdrowia pozwalający na zatrudnienie.
Miejsce pracy:Nowogród Bobrzański
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:od 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia:wynagrodzenie minimalne+wysługa lat