Praca: Kierownik Restauracji Pracowniczej
Dussmann Polska Sp. z o.o. do swojego Zespołu gastronomicznego, w jednej z kluczowych lokalizacji poszukuje kandydatów/ek na stanowisko:
Kierownik Restauracji Pracowniczej
(żywienie zbiorowe/zamknięte)
Świebodzin
- Konkurencyjne warunki zatrudnienia (podstawa, dodatek funkcyjny, system premiowy)
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, w międzynarodowej organizacji
- Niezbędne narzędzia i wysoki standard pracy
- Świetną atmosferę pracy
- Możliwość rozwoju w strukturach organizacji
- Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ub. grupowego, prywatna opieka medyczna, pakiet sportowy)
- Profesjonalne szkolenia
- Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowane: gastronomia zamknięta)
- Wykształcenia minimum średniego
- Znajomość prawa pracy pozwalające na efektywne wykonywanie zadań menedżerskich
- Umiejętności liderskich w zakresie zarzadzania ludźmi
- Umiejętności delegowania zadań i kreowania pozytywnej atmosfery zespołowej
- Znajomość zagadnień HACCP, normy ISO 22000
- Dobrej znajomości MS Office
- Dobrej organizacja pracy
- Silnej motywacji wewnętrznej i nastawienia na realizację celów
- Zarządzanie pracą podległego Zespołu
- Kontrola czasu pracy pracowników, rozliczenia czasu pracy, rekrutacje, grafiki,
- Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta
- Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu
- Prowadzenie rozliczeń sprzedaży - dziennych, miesięcznych,
- Proaktywność w dążeniu do podniesienia rentowności kontraktu
- Współpraca z dostawcami, robienie zamówień, inwentaryzacji, kontrola stanów magazynowych
- Ścisła współpraca z innymi działami firmy
- Raportowanie wyników do przełożonych
- Utrzymywanie dobrych relacji z klientem